Zoeken

Saad Lamjarred en Ghita El Allaki in de rechtbank (video)

21 februari 2023 - 12:00 - Cultuur

©

De rechtszaak tegen de Marokkaanse zanger Saad Lamjarred, beschuldigd van verkrachting en zware seksuele agressie, is maandagochtend in Parijs begonnen. Bij aankomst in de rechtbank werd hij vergezeld door zijn vrouw Ghita El Allaki.

De 37-jarige Lamjarred wordt ervan beschuldigd in oktober 2016 een Franse vrouw te hebben verkracht in een luxehotel op de Champs-Élysées, terwijl hij onder invloed was van alcohol en cocaïne. Als hij schuldig wordt bevonden, kan hij tot 20 jaar gevangenisstraf krijgen. Het vonnis van de rechtbank wordt vrijdag verwacht.

Lees ook: Saâd Lamjarred opnieuw voor de rechter

Laura Prioul, destijds 20 jaar oud, zou Lamjarred hebben ontmoet in een Parijse discotheek en hem hebben vergezeld naar zijn hotel, aldus het document waarin de conclusies van het onderzoek worden samengevat, dat in de rechtbank is voorgelezen.

De jonge vrouw beweert dat ze meerdere keren door Lamjarred is geslagen toen ze hem probeerde weg te duwen. Zij zou daarop door de zanger zijn verkracht. Het hotelpersoneel bevestigt dat ze de hotelkamer huilend en duidelijk van streek verliet.

Lees ook: Saâd Lamjarred opnieuw voor de rechter

Hieronder een video van de aankomst van de Marokkaanse zanger bij de rechtbank, met zijn vrouw Ghita El Allaki.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team