Zoeken

Rubygate: George Clooney ook van de partij?

4 april 2011 - 16:57 - Wereld

©

De Marokkaanse prostituee Ruby,van haar echte naam Karima El Mahroug, beschuldigt ditmaal de acteur George Clooney te hebben deelgenomen aan de "Bunga Bunga" partijen van Silvio Berlusconi.

Na Berlusconi en de Portugese voetballer Cristiano Ronaldo, is het dus aan de beurt van George Clooney te worden besmeurd door de verklaringen van Ruby.

Clooney is hierdoor opgeroepen als getuige op het proces van Silvio Berlusconi die op woensdag 6 april begint. Hij maakt deel uit van een lijst van 78 getuigen, waaronder zijn vriendin, het Italiaanse model Elisabetta Canalis.

Ruby verwijt het echtpaar ’s aanwezigheid op ten minste één van de "Bunga Bunga" avonden, georganiseerd door Silvio Berlusconi, waar deze laatste Ruby ontmoette. De jonge vrouw beschuldigd de Italiaanse Premier seks met haar te hebben gehad toen ze nog minderjarig was.

Eind februari al beweerde Ruby seks te hebben gehad met Cristiano Ronaldo voor haar 18 jaar. De voetballer, die zij beschuldigt ’s morgens op zijn tenen te zijn vertrokken en 4000 euro te hebben achtergelaten, heeft onmiddellijk ontkent. Hij beweert op de door Ruby gegeven datum in Madrid met zijn team te zijn geweest.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team