Zoeken

Fkih Bensaleh beschaamd door Ruby

6 april 2011 - 15:46 - Marokko

©

Ook al wordt Karima El Mahroug, alias Ruby, aangezien door de Marokkaanse media als de vrouw die Silvio Berlusconi’s einde kan betekenen, wordt de escort-girl in Fkih Bensaleh eerder aangewezen als de schaamte van de regio.

Karima El Mahroug, geboren op 1 november 1992 in Fkih Bensaleh in de populaire buurt van Kouassem, woonde er tot de leeftijd van 11 jaar, vooraleer naar Italië met haar familie te emigreren en het leven van de Italiaanse premier te verwoesten.

Een wanhopige poging van Silvio Berlusconi om te proberen de geboortedatum van Ruby te vervalsen, dit om te bewijzen dat de prostituee niet minderjarig was toen ze seks hadden, werd teniet gedaan. Het proces dat deze woensdag moest beginnen is uiteindelijk uitgesteld tot eind mei.

De Italiaanse hoofd van de regering is belast met het seksueel uitbuiten van de jonge Marokkaanse toen ze slechts 17 was, en voor machtsmisbruik bij de vrijlating van Karima El Mahroug, gearresteerd voor diefstal.

Fkih Bensaleh, waarvan de bewoners één van de grootste Marokkaanse gemeenschappen in Italië vertegenwoordigen, is vandaag bang dat het Ruby-schandaal de toekomst van haar medeburgers in Italië verhard.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team