Zoeken

Royal Air Maroc wijzigt vluchten voor Marokkaanse fans

12 december 2022 - 21:00 - Economie

©

Na de kwalificatie van Marokko voor de halve finale van het WK 2022 in Qatar heeft Royal Air Maroc besloten om de Marokkaanse fans enkele faciliteiten te bieden.

In een verklaring meldt de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij dat regelingen zijn getroffen voor de fans. Voor degenen die ondanks de kwalificatie van het nationale team naar Marokko willen terugkeren, meldt Royal Air Maroc dat het de geplande vluchten behouden blijven.

Lees ook: Marokko speelt tegen Frankrijk in halve finale WK

Voor fans die hun retourtickets al hadden gekocht maar toch de halve finale van de Atlas Leeuwen willen bijwonen, biedt Royal Air Maroc bij wijze van uitzondering de mogelijkheid om de retourdata te verschuiven. Zij kunnen "de vluchten naar 19, 20 en 21 december omboeken zonder kosten of boete", aldus de luchtvaartmaatschappij.

Lees ook: Royal Air Maroc: nieuwe vluchten voor Marokkaanse fans

Royal Air Maroc feliciteert het nationale team met deze historische kwalificatie en informeert de fans dat zij hun ticket met de nieuwe datum per e-mail en/of rechtstreeks op hun mobiele telefoon zullen ontvangen. Passagiers worden verzocht contact op te nemen met het callcenter van de luchtvaartmaatschappij op de volgende nummers voor informatie of andere vragen: Marokko: 089 000 0800. Internationaal nummer: +212 522 489 797.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team