Zoeken

Royal Air Maroc wil meer vluchten naar landen waar wereld-Marokkanen wonen

29 maart 2023 - 13:00 - Economie

©

Luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc heeft besloten om deze zomer het aantal vluchten uit te breiden naar de landen waar de Marokkaanse diaspora woonachtig is.

Royal Air Maroc toont meer belangstelling voor Marokkanen die in het buitenland wonen. In een persbericht over haar zomeraanbod geeft de maatschappij aan dat een bijzondere versterking zal worden verzekerd op markten met grote Marokkaanse gemeenschappen, en waar de vraag in de zomer groot is. Zo zullen de routes tussen Casablanca en Barcelona, Bologna, Malaga, Madrid, Brussel en Milaan worden uitgebreid tot twee dagelijkse vluchten.

Lees ook: Royal Air Maroc programmeert honderden vluchten naar Mekka

De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij kondigde maandag een aanbod van 6,2 miljoen stoelen aan, op meer dan 90 bestemmingen in vier continenten. De verhoging van het aanbod volgt op het herstel van bijna alle routes die tijdens de coronacrisis werden opgeschort en de opening van nieuwe routes in 2022 zoals Tel Aviv, Dubai, Sevilla, Porto, en andere. "Vandaag heeft Royal Air Maroc bijna 95% van zijn netwerk van voor 2019 gedekt. De maatschappij zet zo haar nieuwe capaciteiten in om het reizen van haar klanten tijdens de zomerperiode te vergemakkelijken, vooral Marokkanen uit de hele wereld", aldus Royal Air Maroc.

Lees ook: Royal Air Maroc verhoogt aanbod Tanger-Brussel-Amsterdam

In 2021 bood Royal Air Maroc verlaagde en vaste tarieven aan, om de terugkeer van in het buitenland wonende Marokkanen te vergemakkelijken, overeenkomstig de instructies van Koning Mohammed VI. De nationale luchtvaartmaatschappij bood wereld-Marokkanen in de afgelopen zomerperiode ook zeer toegankelijke tarieven aan. Die tarieven waren afhankelijk van de bestemming en van het aantal gezinsleden. De belangrijkste begunstigden waren degenen die als gezin reisden met een retourticket vanuit een Europees land naar Marokko voor 97 euro per passagier, voor een gezin van vier of meer leden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team