Zoeken

Royal Air Maroc gaat nieuwe vliegtuigen kopen

15 juni 2023 - 16:00 - Economie

©

Royal Air Maroc overweegt haar activiteiten nog verder uit te breiden volgens verklaringen van CEO Abdelhamid Addou. Gezien de toename van het toerisme in Marokko en met de ambitie om nieuwe routes te openen naar Afrika, Europa en Amerika, overweegt de luchtvaartmaatschappij haar vloot te versterken met de aankoop van nieuwe lange- en middellange afstand vliegtuigen.

"We zijn van plan veel nieuwe routes toe te voegen, voornamelijk naar Afrika, Europa en Amerika," verklaarde Abdelhamid Addou aan Bloomberg. "Een grotere vloot is essentieel om de wereldwijde omvang van het bedrijf te versterken en de status van Marokko als toeristische bestemming te benutten."

Lees ook: Argentijn verrast door maaltijden Royal Air Maroc (video)

Vorige maand maakte de CEO van Royal Air Maroc aankondigingen met betrekking tot het komende zomerseizoen en de aankoop van nieuwe vliegtuigen. Voor het zomerseizoen plant de maatschappij een totaal aanbod van 6,2 miljoen stoelen naar 90 bestemmingen. Onder deze bestemmingen bevinden zich 34 Europese luchthavens, Noord-Amerika, Afrika met 26 directe verbindingen, evenals de markten van het Midden-Oosten. Om deze uitbreiding te ondersteunen, plant Royal Air Maroc ook de leasing van zes moderne vliegtuigen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team