Zoeken

Romain Saiss is niet transfervrij

28 december 2022 - 17:00 - Sport

©

Als reactie op de belangstelling van meerdere Europese clubs heeft de Turkse club Besiktas laten weten dat de Marokkaanse international Romain Saiss niet transfervrij is.

De aanvoerder van de Atlas Leeuwen speelde een cruciale rol in de welverdiende kwalificatie van Marokko op het WK 2022. Zijn prestaties in het shirt van de Marokkaanse nationale ploeg hebben ook de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs, waaronder Olympique Marseille en Valencia FC. Beide clubs willen de Marokkaan contracteren om hun verdediging te versterken.

Lees ook: Clubs ruziën voor Romain Saïss

De 32-jarige Marokkaanse verdediger is ongetwijfeld één van de beste verdedigers in de competitie. Volgens Turkse media bleef het management van Besiktas echter bij hun standpunt om hun verdediger niet weg te geven.

Lees ook: Atlas Leeuw Romain Saïs ster van Netflix-serie

"De clubleiding probeert Romain Saïss ervan te overtuigen niet te onderhandelen met mogelijke scouts", luidt de verklaring. De Marokkaanse international heeft nog niet gereageerd op transferaanbiedingen. Hij blijft tot 2024 aan Besiktas verbonden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team