Zoeken

Anass Zaroury vraagt respect voor zijn privacy

7 januari 2023 - 17:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Anass Zaroury heeft net als Romain Saïss, de aanvoerder van het Marokkaans elftal, een bericht gericht aan de supporters van de Atlas Leeuwen, met het verzoek om zijn privéleven te respecteren.

Sinds de historische prestaties van het Marokkaans elftal op het WK in Qatar, zijn de Marokkaanse internationals, waaronder Romain Saïss en Anass Zaroury, het doelwit geworden van fake nieuws op sociale media en in de internationale pers. In een bericht op zijn Instagram-account roept de Burnley-vleugelspeler de fans op om zijn privéleven te respecteren en een onderscheid te maken tussen zijn professioneel en persoonlijk leven.

Lees ook: Atlas Leeuwen: ontgroening Anas Zaroury

"Een jaar rijk aan gebeurtenissen en emoties loopt ten einde en dit is voor mij de kans om jullie te bedanken voor jullie niet aflatende steun, zowel bij mijn club als bij de Marokkaanse nationale ploeg. We hebben samen fabelachtige momenten gedeeld, die onvergetelijk zijn en we zullen samen verder gaan naar de mooie uitdagingen die ons te wachten staan. Ik ben blij dat ik deze geestdrift en passie met jullie kan beleven en delen, wat ook het mooie van dit beroep is," schreef de 22-jarige Atlas Leeuw.

Lees ook: Romain Saïss getrouwd met Salma Rachid? Speler ontkent en dreigt

"Ik hecht niettemin veel belang aan het behoud van mijn privacy als het gaat om mijn persoonlijke en familiale levenssfeer (er zijn inderdaad steeds meer valse verslagen en valse geruchten, dit heeft niets te maken met mijn status als profvoetballer en ik wil een duidelijke scheiding aanbrengen)", voegde hij eraan toe. Ter afsluiting van zijn bericht wenste hij "iedereen een uitstekend jaar 2023, vol vreugde en geluk".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team