Zoeken

Atlas Leeuw Romain Saïs ster van Netflix-serie

17 december 2022 - 14:00 - Sport

©

Het traject van een aantal teams op het WK 2022, waaronder Marokko, is de inspiratie voor een serie die komende zomer op Netflix wordt uitgezonden. Romain Saïss is één van de protagonisten in deze reeks.

Naast de kapitein van de Atlas Leeuwen komen ook de aanvoerders van Brazilië, Wales en Kroatië aan bod in de serie "Captains". Het zal kijkers een inkijk geven in het succes van Marokko in Qatar, of hoe een team dat niet tot de favorieten behoorde alle kansen aan zijn kant wist te zetten, om tot de laatste vier landen in het WK te behoren, de vier beste teams ter wereld, meldt Hespess.

Lees ook: Deze vijf Marokkaanse spelers zijn "gevaarlijk" volgens de FIFA

Volgens het Britse dagblad The Telegraph zal de Atlas Leeuwen-aanvoerder Romain Saïss de ster van de documentaire zijn. De serie zal zeker ook terugkomen op zijn vertrek op de brancard tijden de wedstrijd tegen Portugal. "De reis van Romain Saïss en de tegenslagen van Thiago Silva bij Brazilië werden vastgelegd door de makers van de vorige Sunderland-serie ’Till I Die’", aldus het dagblad.

Lees ook: Hakim Ziyech kapot van nederlaag tegen Frankrijk

De serie is gemaakt in samenwerking met de omroepdienst FIFA+, die beelden van de wedstrijd en interviews met familieleden van de hoofdpersonen leverde. In de serie krijgen de Marokkaanse aanvoerder Romain Saïss, Gareth Bale van Wales en Luka Modrić van Kroatië, de kans om hun ervaringen, emoties en ambities tijdens het WK te delen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team