Zoeken

Ajax sluit terugkeer Hakim Ziyech uit

14 augustus 2023 - 11:00 - Sport

©

Ondanks de speculaties is een terugkeer van Hakim Ziyech bij Ajax niet aan de orde, volgens de coach van de club uit Amsterdam. Pas als er een sleutelspeler vertrekt, zou de situatie kunnen veranderen.

Maurice Steijn, de coach van Ajax, prees Ziyech tijdens een recente persconferentie, maar benadrukte dat de huidige selectie goed is voorzien op de posities waarin de Marokkaanse international graag speelt.

Lees ook: Chelsea vs Ziyech: einde nabij

"Natuurlijk is hij een uitstekende speler. Hij is een absolute meerwaarde voor bijna iedere club. Het is volgens mij ook een prima kerel. Maar we zitten nu ook in een situatie dat we goed zijn voorzien op de posities waar hij graag speelt. We hebben Bergwijn, Berghuis, Kudus, Conceição en Forbs Borges. Als daar nog iets in verandert, dan wordt hij misschien wel een optie. Maar nu niet," aldus Steijn.

Lees ook: Negeert Hakim Ziyech Saoedisch bod in hoop op terugkeer naar Ajax?

Hakim Ziyech vertrok drie jaar geleden voor 35 miljoen euro naar Chelsea, waar hij geen plaats in de basiself wist te veroveren. De 30-jarige Atlas Leeuw past niet meer in de plannen van Chelsea, die hem zelfs geen rugnummer heeft gegeven voor het komende seizoen. Met zijn mislukte transfers naar PSG in januari en onlangs naar Al Nassr in Saoedi-Arabië, bevindt de Marokkaanse vleugelspeler zich in een lastige situatie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team