Zoeken

RIU heropent zes hotels in Marokko

14 februari 2022 - 11:00 - Economie

©

Na de heropening van de RIU Tikida Palmeraie in Marrakech op 4 februari, en de RIU Palace Tikida Agadir op 7 februari, heeft de hotelketen nu besloten om zijn vier ander hotels in Marokko te heropenen.

In de loop van deze week zullen alle RIU-hotels in Marokko hun deuren openen en opnieuw klanten ontvangen. De Spaanse groep had eerder deze maand al twee hotels geopend als test, met succes. Nu werd besloten om de vier overblijvende hotels ook te heropenen.

Lees ook: RIU heropent twee hotels in Marokko

De RIU Palace Tikida Taghazout en de RIU Tikida Garden heropenden intussen hun deuren op donderdag 10 en vrijdag 11 februari. Op donderdag 17 februari gaan de RIU Tikida Dunas en de RIU Tikida Beach terug openen, aldus een verklaring van de hotelgroep uit Palma de Mallorca.

Lees ook: Silken opent drie hotels in Marokko

RIU en de Tikida-groep hebben zes hotels in Marokko, waaronder drie in Agadir, twee in Marrakech en één in Taghazout. Alle hotels hadden hun deuren gesloten na het besluit van Marokko om zijn luchtruim te sluiten in de strijd tegen de Omikronvariant van het coronavirus.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team