Zoeken

Real Madrid-ster Vinicius Junior in Marrakech (video)

20 februari 2024 - 20:00 - Marokko

©

Real Madrid-aanvaller Vinicius Junior is maandag naar Marrakech afgereisd voor een paar dagen vakantie. Hij nam de gelegenheid te baat om zijn fans te ontmoeten en een school te bezoeken.

De Braziliaanse sterspeler verblijft in de rode stad met toestemming van Real Madrid. Op sociale media circuleren sinds maandag videobeelden van Vinicius Junior die met enthousiaste leerlingen van een openbare school voetbalt.

Lees ook: Real Madrid-speler Vinicius Junior: racisme in Spanje, liefde in Marokko

De video’s tonen de jonge voetballer die met de kinderen lacht en praat, en hen enkele voetbaltrucjes leert. De schoolleiding en de leerlingen waren erg blij met de onverwachte komst van Vinicius Junior.

Naast zijn bezoek aan de school, nam Vinicius Junior ook de tijd om met fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. De voetballer genoot zichtbaar van zijn interactie met de lokale bevolking.

Lees ook: Theo Hernandez op vakantie in sterrenparadijs Marrakech (foto)

Vinicius Junior is niet de eerste beroemdheid die Marrakech bezoekt tijdens zijn vakantie. De stad is een populaire toeristenbestemming en trekt jaarlijks vele bekende artiesten, sporters en andere prominenten aan, waaronder Michael Jordan, Oprah Winfrey of nog David Beckham en zijn gezin.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team