Zoeken

Duet Saad Lamjarred en Mohamed Ramadan opnieuw uitgesteld

7 juni 2019 - 12:30 - Cultuur

©

Saad Lamjarred heeft op zijn Instagram aan zijn volgers laten weten dat zijn duet met de Egyptische zanger en acteur Mohamed Ramadan opnieuw was uitgesteld.

Over de reden van deze uitstel zegt de Marokkaanse zanger niets. "Er werd besloten om het duet met mijn broer, de geliefde Arabische acteur Mohamed Ramadan, uit te stellen. We zullen de datum van de release bekendmaken zodra we de opname hebben voltooid. Ik wil ook van de gelegenheid gebruik maken om de datum van de release van mijn nieuw liedje ’Njibek’ aan te kondigen. Ik wens met heel mijn hart dat jullie het leuk zullen vinden.", aldus Lamjarred op de sociale medium.

Enkele weken geleden werd al bekend dat de Egyptische autoriteiten een samenwerking tussen Lamjarred en Ramadan niet zagen zitten. De Egyptische vakbond voor muzikale beroepen en diens voorzitter Hani Chaker eisten dat het liedje eerst door een artistiek comité zou worden beoordeeld.

Saad Lamjarred bevindt zich nog altijd in Frankrijk. Hij is vrij maar mag het land niet verlaten vanwege de lopende rechtszaken tegen hem. In een ander bericht stelt Lamjarred dat het liedje op 16 juni uitkomt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team