Zoeken

Sofyan Amrabat blijft bij zijn club

28 januari 2023 - 19:00 - Sport

©

Sofyan Amrabat schitterde op het WK 2022 in Qatar. Deze winter zal de transfer van de middenvelder van Fiorentina echter niet doorgaan. Hij zal bij zijn club blijven, tenzij er een verrassende wending komt.

Er komt geen transfer voor Sofyan Amrabat in januari. Hoewel de Marokkaanse international bij meerdere clubs zoals Liverpool, Sevilla FC en Atlético Madrid in het vizier staat, heeft hij besloten om tot het einde van volgend seizoen in de Serie A te blijven, meldt Calciomercato. Er wordt aan toegevoegd dat hij zich nu uitsluitend zal focussen op het afwerken van het seizoen bij La Viola alvorens over zijn toekomst na te denken.

Lees ook: Atlético Madrid wil Sofyan Amrabat niet meer contracteren

Rocco Commisso, eigenaar van Fiorentina, eiste 40 miljoen euro om zijn kampioen in de winter te laten vertrekken. Dit bedrag zet een rem op de transfer van de Marokkaanse international. Zijn contract bij de Italianen loopt tot de zomer van 2024. Liverpool FC staat in pole position om de Atlas Leeuw te tekenen, maar heeft de Italiaanse club niet kunnen overtuigen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team