Zoeken

Prinses Leonor verrast opnieuw met Arabische ketting

24 mei 2023 - 09:00 - Wereld

©

Prinses Leonor van Spanje werd opnieuw gezien met haar ketting met een Arabische hanger, wat de nieuwsgierigheid van internetgebruikers wekte. De jonge prinses droeg de ketting afgelopen weekend tijdens de diploma-uitreiking op het UWC Atlantic College.

Het is niet de eerste keer dat de jonge erfgename van de Spaanse troon de ketting met het Arabische woord "alhubu" (liefde) draagt. Prinses Leonor, 17 jaar oud, droeg hem al afgelopen zomer tijdens het bezoek van de Spaanse koninklijke familie aan de Kartuizerij van Valldemossa op Mallorca, bericht Vanitatis.

Lees ook: Moulay Hassan in koppel met Prinses Leonor?

De oorsprong van deze ketting blijft een mysterie. Sommigen denken dat het een geschenk is van haar grootvader, koning Juan Carlos I, die al meer dan twee jaar in Abu Dhabi woont. Anderen denken dat het een cadeau zou kunnen zijn van Kroonprins Moulay Hassan.

Dat de kroonprinses van Spanje de ketting opnieuw droeg leidde tot veel reacties op sociale media. Vermeldenswaardig is dat prinses Leonor en haar zus, Infanta Sofia, van kleins af aan Arabisch hebben geleerd. Naast Arabisch spreken ze ook Engels, Catalaans en Baskisch.

Bladna.nl