Zoeken

Poging tot ontvoering verpleegster in Casablanca

2 september 2021 - 19:40 - Marokko

©

Een verpleegster van het Ibn Rushd Universitair Ziekenhuis in Casablanca is het slachtoffer geworden van een poging tot ontvoering en beroving met geweld. De gerechtelijke politie van de Marokkaanse metropool is dinsdag overgegaan tot de arrestatie van twee personen die bij deze zaak betrokken zouden zijn.

Eén van de twee verdachten is chauffeur van een privé-ambulance. Hij is een bekende van de politie. In een verklaring laat de nationale veiligheidsdienst DGSN weten dat de politie van Casablanca maandag werd gealarmeerd over de poging tot ontvoering en beroving met geweld, gericht op de auto van het slachtoffer.

Lees ook: Rabat: arrestaties voor ontvoering rijke zakenman

Een huiszoeking en het onderzoek van de gerechtelijke politie hebben geleid tot de arrestatie van twee verdachten, waaronder de chauffeur van de particuliere ambulance. De gestolen auto werd geparkeerd teruggevonden in een straat in Casablanca.

De verdachten werden in hechtenis genomen. Er is onderzoek ingesteld om de omstandigheden en het motief van deze zaak vast te stellen. Diefstal zou het hoofdmotief zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team