Zoeken

Volledige persconferentie Badr Hari over comeback tegen Gerges (video)

7 februari 2018 - 18:40 - Sport

©

Badr Hari heeft vandaag een persconferentie gegeven over zijn komend gevecht tegen Hesdy Gerges op 3 maart in Rotterdam.

Hari is zeker van zichzelf, maar Gerges is niet onder de indruk. "Een paar jaar geleden had ik geen zweetdruppel gelaten voor het huidige deelnemersveld in het kickboksen. In de vorm waarin ik nu weer steek heb ik daarom ook geen concurrentie.", verklaarde de Marokkaanse kampioen.

"Laten we er nu maar een mooie show van maken", antwoordde Gerges. "Het wordt vuurwerk. De trainingen lopen naar wens. Ik ben ook sterk in mijn hoofd. Ik denk te kunnen winnen. Dat kan in één ronde, maar ook in drie ronden.", vervolgde hij.

Hari en Gerges vochten acht jaar geleden al tegen elkaar. Hari werd echter gediskwalificeerd omdat hij Gerges een trap gaf toen die al op de grond lag. Toen hij daarover werd aangesproken antwoordde Hari: "Die dingen gebeuren. Ik was jong. Nu ben ik denk ik wel op mijn piek wat betreft volwassenheid."

Hari vroeg persoonlijk om tegen Gerges te vechten voor zijn comeback. Volgens hem is de zaak niet afgerond voor Gerges en wil hij zijn tegenstander een kans geven om het gevecht "een echte einde te geven".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team