Zoeken

Pamela Anderson haalt uit naar ex Adil Rami in boek

22 april 2023 - 22:00 - Sport

©

De 55-jarige Baywatch-actrice Pamela Anderson heeft opnieuw uitgehaald naar haar ex-vriend, de Marokkaans-Franse stervoetballer Adil Rami. In haar nieuwe biografie ‘Love, Pamela’, blikt ze terug op hun rumoerige relatie.

De Canadees-Amerikaanse wereldster Pamela Anderson bracht recent haar autobiografie uit. Daarin spreekt ze, vier jaar na het einde van haar relatie, openhartig over haar romance met de 37-jarige voetballer Adil Rami, 36-voudig international voor Frankrijk. Zo beschrijft ze onder andere hoe ze elkaar in 2017 ontmoetten in een hotel in Marseille. "Bij aankomst in het hotel ontmoette ik een knappe, lange, donkere man. Hij gaf me flirterige complimenten zodra hij besefte wie ik was. Hij zei dat hij profvoetballer was en stelde voor om iets te gaan drinken in zijn kamer. Toen hij zich vooroverboog om mijn champagne in te schenken, kon ik zijn eau de cologne ruiken. Ik was helemaal in de ban", schrijft de actrice.

Lees ook: Pamela Anderson: "Adil Rami slachtoffer zwarte magie in Marokko"

Toen de twee een relatie kregen besloot Anderson om tijdelijk naar Marseille te verhuizen, waar Rami destijds voetbalde voor Olympique Marseille, schrijft het AD. Begin 2018 waren er zelfs geruchten over een huwelijk tussen de twee, maar die is er nooit gekomen. De tumultueuze romance kende veel moeilijke momenten. "Adil was mijn minnaar tijdens mijn jaar in Frankrijk en dat eindigde in verraad", aldus de actrice, die wist dat Rami haar op een dag zou verlaten.

In 2019 kwam er een eind aan hun relatie en kort daarna beschuldigde Pamela Anderson de voetballer van ontrouw en huiselijk geweld. Ze noemde hem onder meer een ’monster’ en een ’narcist’. Anderson kreeg op een bepaald moment zelfs persoonlijke bescherming. "Ik word bewaakt door een bodyguard, omdat ik bang voor hem ben. Hij heeft me pijn gedaan en zelfs vaak bedreigd", vertelde de actrice destijds.

Lees ook: Adil Rami met nieuwe vriendin op vakantie in Marrakech (foto)

Adil Rami heeft nog niet gereageerd op de autobiografie van Anderson. Na zijn bloeitijd bij Lille, Valencia, AC Milan, Sevilla en Olympique Marseille belandde de verdediger bij een aantal minder bekende clubs. Hij ging in korte tijd van Fenerbahce, via Sochi naar Boavista en staat nu op de loonlijst van Troyes AC, de nummer 18 van de Franse Ligue 1.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team