Zoeken

Model Joana Sanz ontkent geruchten over relatie met Achraf Hakimi

14 mei 2023 - 14:00 - Sport

©

Joana Sanz heeft de geruchten over een vermeende relatie met de Marokkaanse international Achraf Hakimi ontkend. De rechtsback van Paris Saint Germain wordt vervolgd voor verkrachting en is in een complexe scheiding met actrice Hiba Abouk verwikkeld.

De geruchten over een liefdesrelatie tussen Joana Sanz en Achraf Hakimi ontstonden nadat sommige media berichtten dat de twee samen waren gezien in een nachtclub in Madrid. Deze beweringen zijn door het model ontkracht. "Ik begrijp de duistere morbide nieuwsgierigheid in dit land niet. Wat een gebrek aan respect hebben jullie. Jullie blijven de grenzen verleggen met jullie creatieve wreedheid. Ik ken hem niet en ik heb hem in mijn hele leven nog nooit gezien", verduidelijkte ze tijdens een live op Instagram.

Lees ook: Foto moeder Achraf Hakimi met knappe Marokkaanse viraal

De ex-vrouw van Dani Alves sprak ook over haar verhuizing naar Madrid en legde uit dat ze dit had gedaan "voor haar mentale gezondheid" en niet onder druk van de familie van haar ex-man. "Ik had behoefte om ergens anders opnieuw te beginnen. Toen kreeg ik goede carrièrekansen aangeboden en besloot ik te verhuizen... Ik reis veel voor mijn werk en dit jaar heb ik ook besloten om alleen te reizen voor mijn plezier", verduidelijkte ze.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team