Zoeken

Pamela Anderson: "Adil Rami slachtoffer zwarte magie in Marokko"

5 juli 2019 - 18:00 - Marokko

©

Pamela Anderson maakt bijna dagelijks nieuwe en steeds minder geloofwaardige onthullingen over haar relatie met Adil Rami. De Canadese actrice maakte een tiental dagen geleden bekend dat ze een einde had gemaakt aan haar relatie met de voetballer van Marokkaanse afkomst.

De 52-jarige ster van Baywatch komt nu met een nieuw verhaal over zwarte magie waarvan Adil Rami het slachtoffer zou zijn geweest in Marokko. Zijn ex-vrouw en moeder van zijn kinderen zou zwarte magie tegen hem hebben gebruikt zodat hij Pamela Anderson zou verlaten.

"Ze (de familie van Adil Rami) vertelden me dat hij gestresseerd was maar dat er iets was gebeurd. Hij zou veranderen. Ze zeiden me dat zijn ex in Marokko ’rode magie’ had gebruikt tegen ons en dat ik sterk moest zijn en hen moest helpen om hem te redden. Ik moest absoluut blijven om hem te redden.", schreef de actrice.

Pamela Anderson beschuldigde eerder al de Franse international van overspel en van het leiden van een dubbel leven. Ze zou zelfs het slachtoffer zijn geweest van huiselijk geweld en noemde Rami een jaloerse en gevaarlijke leugenaar die mensen manipuleert.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team