Zoeken

Forbes-Toerisme: Adel El Fakir bij 20 wereldleiders

15 mei 2023 - 19:00 - Marokko

©

Adel El Fakir, de algemeen directeur van het Nationaal Marokkaans Verkeersbureau ONMT, behoort tot de 20 wereldleiders in toerisme en reizen, volgens een nieuwe ranglijst van Forbes.

Adel El Fakir staat op de 18e plaats in de lijst van de 100 leiders in toerisme en reizen voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA), opgesteld door het Amerikaanse economische tijdschrift Forbes. "Dit is de eerste keer dat een Marokkaanse leider de top 20 haalt in deze ranglijst", stelt het ONMT, eraan herinnerend dat Marokko internationaal erkenning heeft gekregen, vooral met de internationale campagne "Marokko, Land van Licht".

Lees ook: Toerisme: Marokko wil in wereld top 10

Volgens het ONMT is deze erkenning een extra waardering voor het werk dat is verricht op het gebied van promotie en marketing van de bestemming Marokko. Het ONMT schrijft deze erkenning ook toe aan de vele overeenkomsten met grote luchtvaartmaatschappijen en wereldwijde touroperators, evenals aan krachtige acties met Marokkaanse toerismeprofessionals, waaronder flitsacties in grote wereldhoofdsteden, de zogenaamde "light tours", om de bestemming Marokko en zijn troeven in de schijnwerpers te zetten.

Lees ook: Marokko moet zich aanpassen aan nieuwe eisen toeristen

Het ONMT is van plan om de inspanningen nog te intensiveren, met name met het actieplan "Light In Action 2026". Adel El Fakir en zijn team zijn van plan om de Marokkaanse toeristische markt wereldwijd te blijven promoten en van het koninkrijk één de beste wereldbestemmingen te maken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team