Zoeken

Dit zijn de vier spelers die Walid Regragui wil overtuigen

22 mei 2023 - 10:00 - Sport

©

Walid Regragui, bondscoach van het Marokkaans elftal, zou in onderhandeling zijn met verschillende binationale spelers zoals Brahim Diaz en Mohamed-Ali Cho om hen te overtuigen zich bij de Atlas Leeuwen aan te sluiten.

Regragui streeft ernaar een team vol talenten te hebben om de juiste keuzes te kunnen maken. De coach wil het team versterken met de komst van spelers zoals Amine Adli, Brahim Díaz, Sofiane Diop, Eliesse Ben Seghir en Mohamed-Ali Cho, meldt L’Équipe.

Lees ook: Walid Regragui "is de beste bondscoach van het WK"

Brahim Diaz, 23-jarige offensieve middenvelder, is geboren in Spanje uit een Marokkaanse vader en een Spaanse moeder. Hij wordt momenteel door Real Madrid uitgeleend aan AC Milan. Hij speelde één oefenduel met Spanje en heeft nog steeds de mogelijkheid om voor Marokko te kiezen.

Amine Adli, ook 23, heeft zowel de Franse als de Marokkaanse nationaliteit en is vleugelspeler bij Bayer 04 Leverkusen. Hij speelde al zes keer voor het Franse U21-team, maar blijft een optie voor Regragui.

Net als Adli, is Eliesse Ben Seghir ook een Franse Marokkaan. De 18-jarige aanvallende middenvelder van AS Monaco scoorde dit seizoen al 4 doelpunten in 17 gespeelde wedstrijden in de Ligue 1. Het jonge talent speelde één wedstrijd voor het Franse U19-team.

Mohamed Ali-Cho, 19 jaar oud, heeft een Ivoriaanse vader en een Marokkaanse moeder. Hij speelde voor de Britse jeugdteams tot 2016 en recentelijk voor het Franse U21-team. In 19 wedstrijden met Real Sociedad dit seizoen, leverde hij twee assists maar maakte geen doelpunten.

Lees ook: Walid Regragui meest geliefde persoonlijkheid in Marokko

Walid Regragui is uiteindelijk is ook geïnteresseerd in Sofiane Diop, een 22-jarige linkervleugelspeler die speelt bij OGC Nice, waar hij dit seizoen al twee doelpunten heeft gescoord en vier assists heeft gegeven in de Ligue 1.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team