Zoeken

Salim Omar, 88.000 dirham per maand van 2M voor niets

28 mei 2012 - 20:54 - Marokko

©

"Ik kreeg een salaris van 88.000 dirham per maand om thuis te blijven tussen 2006 en 2012", aldus Omar Salim, voormalig programma- en informatiedirecteur van 2M.

Op een persconferentie in Casablanca op donderdag vertelde Omar Salim dat hij dit geld kreeg op beslissing van Mustapha Ben Ali, voormalige CEO van 2M. Daarbij hoorden ook nog twee chauffeurs, een auto en een functiewoning. In ruil moest Omar Salim de zender verlaten. Hij kwam enkel naar het kantoor van 2M voor het onderhoud van zijn auto.

Omar Salim meent na een tijdje aan Mustapha Ben Ali werk te hebben gevraagd om zijn salaris te rechtvaardigen. Hij kreeg toen de leiding van een cultureel programma dat al snel werd afgeschaft, aldus bladi.net.

De voormalige Minister van Communicatie Nabil Benabdellah zou hier de schuld van hebben volgens Salim, die ook het vertrek vraagt van Fayçal Laraïchi, actuele CEO van de SNRT dat de publieke zenders beheert, en Samira Sitail, informatiedirectrice bij 2M. Volgens hem zijn deze twee de oorzaak van de slechte programma’s op Al Aoula en 2M.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team