Zoeken

Nieuwe tegenslag voor Sofyan Amrabat

26 februari 2024 - 23:00 - Sport

©

De Marokkaanse middenvelder Sofyan Amrabat, die momenteel op huurbasis bij Manchester United speelt, beleeft een moeilijke periode. De Engelse club zou op zoek zijn naar een vervanger voor hem.

Amrabat kwam afgelopen zomer op huurbasis van Fiorentina naar Manchester United, maar de club heeft niet de intentie om de koopoptie van 21,5 miljoen euro te lichten, meldt The Sun. Jim Ratcliffe, co-eigenaar van de club, zou zijn zinnen gezet hebben op Ross Barkley van Luton Town als vervanger voor de Atlas Leeuw.

Lees ook: Sofyan Amrabat krijgt bod die hij niet kan weigeren

De 27-jarige Amrabat, die een belangrijke rol speelde in de historische prestatie van Marokko op het WK 2022 in Qatar, heeft moeite om zich te bewijzen bij Old Trafford. Sinds half december is hij niet meer in de basis begonnen en werd hij zelfs gewisseld door de jonge Kobbie Mainoo.

Lees ook: Tweede kans voor Sofyan Amrabat

Mainoo debuteerde op 29 november 2023 in de Champions League en viel in tegen Galatasaray (3-3) in de plaats van Amrabat. Sindsdien heeft de jonge Brit een aantal sterke prestaties neergezet, waardoor hij de Marokkaanse international voorbij lijkt te streven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team