Zoeken

Nieuwe aanpak voor herschikkingen Marokkaanse Koninklijke Gendarmerie

4 juli 2021 - 21:40 - Marokko

©

Er vinden opnieuw herschikkingen plaats binnen de Marokkaanse Koninklijke Gendarmerie op basis van anciënniteit en verdienste. Zo werden bepaalde gendarmes dichter bij de werkplek van hun echtgenotes gedetacheerd, terwijl anderen toegewezen zijn aan militaire ziekenhuizen om hun medische behandeling verder te kunnen zetten.

Volgens de lijst die is bekendgemaakt door de personeelsdiensten van de Koninklijke Gendarmerie, zijn 5000 gendarmes door generaal Mohamed Haramou heringedeeld, meldt Assabah. Deze herindeling betreft alle rangen die werkzaam zijn in de territoriale, maritieme en justitiële centra, de motorbrigade en de algemene inlichtingendienst, en die bijna vijf jaar in de noordelijke regio, drie jaar in de drie Saharaanse regio’s of vier jaar in de centrale regio’s hebben doorgebracht.

Er werd rekening gehouden met de sociale en medische omstandigheden van de betrokkenen. Sommige gendarmes zijn dichter bij de werkgebieden van hun vrouwen gestuurd. Anderen zijn overgeplaatst naar militaire ziekenhuizen voor medische behandeling.

Sinds zijn benoeming tot hoofd van de Koninklijke Gendarmerie, heeft luitenant-generaal Mohamed Haramou gebroken met het oude gebruik. Zo zijn er geen jaarlijkse overplaatsingen meer in de laatste week van augustus. Hij wil een oplossing bieden voor de logistieke problemen van gendarmes die moesten verhuizen en hun kinderen op school moesten inschrijven. Daarom stelt de personeelsdienst nu twee maanden voor het begin van het school- en universiteitsjaar de herplaatsingslijsten op.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team