Zoeken

Sabel-bende opgerold in Temara

21 augustus 2021 - 19:00 - Marokko

©

De Koninklijke Gendarmerie van Ain Atiq bij Temara heeft een dievenbende opgerold die de regio al enige tijd onveilig maakte. Drie verdachten werden gearresteerd.

Volgens plaatselijke bronnen gebruikte de bende systematisch een luxe BMW met een vals kentekenplaat en een sabel om de slachtoffers te volgen, te bedreigen en te beroven.

Assabah bericht dat de Koninklijke Gendarmerie de drie op heterdaad wist te betrappen na door getuigen van een diefstal te zijn gewaarschuwd. De sabel die ze gebruikten om de slachtoffers te bedreigen werd in beslag genomen. Ook werd de mobiele telefoon die ze net hadden gestolen aan zijn eigenaar teruggegeven.

Lees ook: Advocate ontvoerd en bestolen in Temara

De drie verdachten werden in bewaring gesteld en zullen naar verwachting worden aangeklaagd voor de oprichting van een criminele bende, diefstal met gebruik van een voertuig, wapenbezit en het gebruik van valse kentekenplaten.

Intussen heeft de procureur-generaal hun voorlopige inhechtenisneming bevolen, zodat rechercheurs aanvullend onderzoek kunnen doen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team