Zoeken

Nieuw waterpark in Agadir

23 juni 2024 - 18:50 - Marokko

©

In Agadir is deze week met veel fanfare het nieuwe waterpark Danialand geopend. De opening werd bijgewoond door burgemeester Aziz Akhannouch en de wali van de regio Souss-Massa. Het park belooft een belangrijke impuls te geven aan het toerisme in de regio en ook voor nieuwe jobs te zorgen

Danialand ligt op een prachtige locatie tussen de zee en de bergen, met een adembenemend uitzicht. Het park heeft een oppervlakte van 5 hectare en biedt een scala aan attracties voor jong en oud. Bezoekers kunnen onder andere terecht op een kilometerlange lazy river, een 16 meter hoge Aqua Tower, en spectaculaire "night shows" met acrobaten en motorrijders in een ’globe of death’.

Lees ook: Agadir krijgt eigen pretpark ’Agadirland’

Naast waterpret is er ook aandacht voor lekker eten en drinken. Er zijn diverse restaurants met verschillende specialiteiten en snelle hapjes.

Lees ook: Pretpark Palooza Land opent deuren in Marrakech

De komst van Danialand is niet alleen een grote boost voor het toerisme in Agadir, maar draagt ook bij aan de lokale economie. Het park maakt deel uit van het project "Souss Camp", een internationaal campingcomplex dat in 2019 in Agadir is geopend. De verwachting is dat Danialand een groot aantal nieuwe jobs zal opleveren, met name voor jongeren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team