Zoeken

Nepdokter bedriegt honderden mensen in Kenitra

12 oktober 2020 - 17:20 - Marokko

©

Een oplichter met meerdere identiteiten werd aangehouden door de gerechtelijke politie van Kenitra. Hij werd voorgeleid aan de officier van justitie om zich te verantwoorden voor zijn daden.

De beschuldigde is een gepensioneerde man van bijna zestig. Hij heeft zich twee identiteiten toegeëigend, namelijk die van een gerenommeerde officier van justitie en die van een professor in de chirurgie, meldt Assabah.

Hij trok zijn klanten aan via sociale media waar hij meerdere accounts had. Op zijn profiel als hoogleraar chirurgie plaatste hij foto’s van zichzelf in een witte jas en gaf hij COVID-19-advies, met name aan vrouwelijke klanten die hij brutaal aantrok om ze te misbruiken.

Het begon allemaal met de klacht van één van zijn slachtoffers bij de gerechtelijke politie. Hij had haar een huwelijk beloofd, maar wilde zijn belofte niet meer nakomen. Uit de gevoerde onderzoeken is gebleken dat de man zich twee identiteiten heeft toegeëigend. Door dit spoor te volgen kon de gerechtelijke politie hem uiteindelijk arresteren. Volgens dezelfde bron zijn er honderden slachtoffers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team