Zoeken

Marokko: vrouw in bijzijn van kinderen afgeslacht

10 november 2020 - 17:00 - Marokko

©

Een 47-jarige leraar die werkzaam is op een school in de gemeente Jemaat Hodrane in de provincie Khemisset, heeft zijn 34-jarige vrouw vermoord in het bijzijn van haar kinderen in Tiflet. Hij verklaarde bij zijn aanhouding dat hij erotische uitwisselingen heeft ontdekt tussen zijn vrouw en een andere man op sociale media.

De man werd aangehouden bij een wegversperring aan de ingang van de stad terwijl hij probeerde te vluchten, meldt Assabah. Tijdens zijn verhoor legde hij een bekentenis af. Hij zei berichten van seksuele aard te hebben ontdekt die zijn vrouw en haar vermeende minnaar uitwisselden op sociale netwerken.

Pijnlijk getroffen plande de verdachte de moord op zijn vrouw. Hij sneed afgelopen woensdag haar keel door in het bijzijn van haar twee kinderen van 5 en 7 jaar. Het moordwapen werd in beslag genomen door de gerechtelijke politie en ter beschikking gesteld van de openbare aanklager bij het gerechtshof van Rabat.

De gerechtelijke politie zal aan de officier van justitie vragen om de vermeende moordenaar langer vast te houden en de man die verdacht wordt van de buitenechtelijke relatie met het slachtoffer te lokaliseren. Op bevel van de procureur-generaal van de Koning zal er een autopsie uitgevoerd worden op het lichaam van het slachtoffer en zullen er getuigen worden gehoord.

De verdachte wordt vervolgd voor opzettelijke moord met voorbedachten rade en poging tot vluchtmisdrijf.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team