Zoeken

Naomi Campbell viert droomverjaardag in Marrakech (foto’s)

29 mei 2024 - 21:00 - Cultuur

©

De Britse supermodel Naomi Campbell heeft haar 54ste verjaardag gevierd met een onvergetelijk feest in Marrakech. Vergezeld door haar twee kinderen en dierbaren genoot ze van een week vol Marokkaanse gastvrijheid, muziek, dans en prachtige outfits.

Op Instagram deelde Naomi Campbell foto’s en video’s van haar verjaardagsfeest in Marrakech. "Dankjewel voor alle liefde en verjaardagswensen," schreef ze bij een van de foto’s. Ze prees Marokko, een land dat ze al "30 jaar" bezoekt en dat haar "nooit teleurstelt". De supermodel dankte het koninkrijjk en de stad Marrakech voor hun "sereniteit en licht".

Lees ook: Ziyech viert verjaardag met teamgenoten in Marokko (video)

Ook haar twee kinderen, geboren in 2021 en 2023, genoten volop van de rust en schoonheid van Marokko. Tijdens het feest genoot Naomi Campbell van traditionele Marokkaanse muziek en dans, en werd ze door haar dierbaren toegezongen met "gelukkige verjaardag Naomi" in het Arabisch.

De supermodel dankte ook haar familie en vrienden "die van deze week een droom hebben gemaakt". En uiteraard bedankte ze de ontwerpers die haar tijdens haar verblijf hebben gekleed, waaronder het modehuis Alaïa en de Marokkaanse styliste Zineb Joundy die haar in een prachtige kaftan hulde.

Lees ook: Chloe Kelly geniet van zonnige vakantie in Marrakech

Op 54-jarige leeftijd straalt Naomi Campbell nog steeds de allure van haar jonge jaren uit. Voordat ze naar Marrakech afreisde, schitterde ze op het Filmfestival van Cannes en het Red Sea Film Festival in Djedda, Saoedi-Arabië.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team