Zoeken

Nabil Maaloul is nieuwe coach Raja Casablanca (update)

4 december 2013 - 12:36 - Sport

©

De Tunesiër Nabil Maaloul is de nieuwe coach van Raja Casablanca. Hij volgt Mhamed Fakhir op, die donderdag na een meeting van de clubdirectie werd ontslagen.

Nabil Maaloul wordt woensdag in Casablanca verwacht om zijn contract te tekenen. Hij wordt dezelfde dag aan de media voorgesteld.

Marokkaanse sport-experts oordelen dat Raja Casablanca een slechte timing heeft gekozen om Fakhir weg te sturen. De club moet namelijk binnen een tweetal weken aan het WK voor clubs deelnemen in Marrakech en Agadir.

De directie van Raja besloot het contract van Mhamed Fakhir te beëindigen, na de nederlaag van de club tegen Difaa Hassani El Jadida in de finale van de Troon Cup op 18 november in Rabat.

Coach Nabil Maaloul had in 2010 de Espérance Tunis getraind, waarna hij in 2013 tot Tunesische bondscoach werd verkozen.

Update 4 december

Om persoonlijke redenen heeft Nabil Maaloul besloten niet door te gaan met Raja Casablanca, aldus een officiële bron van de club. Hilal Et-Tair, assistent-trainer van de vorige week ontslagen Mhamed Fakhir, zal het team leiden tot een nieuwe coach wordt gevonden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team