Zoeken

Mea culpa van Moulay Hicham over neef Koning Mohammed VI

24 november 2020 - 10:20 - Marokko

©

Prins Moulay Hicham heeft op Twitter zijn waardering uitgesproken voor zijn neef, Koning Mohammed VI. Met name de relatie tussen de Koning en zijn twee dochters is ondanks hun meningsverschillen altijd goed geweest.

Als een echte "vader van een gezin" ontfermde de Koning zich over de dochters van Moulay Hicham. Door de monarch zijn zij hun Marokkaanse roots niet vergeten.

De prins komt met een serie tweets om zijn waardering uit te spreken. Hij zegt dat het coronavirus-gezondheidscrisis hem aan het denken heeft gezet. Ondanks hun persoonlijke verschillen is de Koning altijd een attente oom geweest voor zijn kinderen, vertelt hij.

Moulay Hicham: "Hij heeft ervoor gezorgd dat mijn persoonlijke keuzes geen invloed hebben gehad op het leven van mijn dochters. Hij creëerde een veilig en warm omgeving dat ervoor zorgde dat mijn dochters in contact bleven met hun familieleden."

De prins voegde een foto toe van de Mohammed VI met één van zijn dochters. Moulay Hicham besloot zich twintig jaar geleden in de Verenigde Staten te vestigen om afstand te nemen van het Marokkaans koningshuis. De prins heeft voorheen gepleit voor een constitutionele monarchie en democratie in het Midden-Oosten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team