Zoeken

Morad brengt debuutalbum "Reinsertado" uit

20 mei 2023 - 18:30 - Cultuur

©

Na talloze succesvolle singles brengt Morad eindelijk zijn eerste album uit, getiteld "Reinsertado". Het album is het verhaal van zijn leven. De rapper van Marokkaanse afkomst is een rolmodel geworden voor veel jongeren in Spanje.

De 24-jarige rapper uit L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) is een internationale rapster geworden zonder een album uit te brengen. Sinds zijn debuut vijf jaar geleden heeft hij hit na hit gescoord en bekendheid vergaard. Hij besloot pas dit jaar om een eerste eerste album met 19 nummers uit te brengen, getiteld "Reinsertado".

Lees ook: Jul werkt samen met Marokkaanse rapper Morad

Het nummer met dezelfde titel vertelt het verhaal en de weg die Morad heeft afgelegd. Op de albumhoes staat een foto van zijn moeder en enkele kinderen die voetballen, samen met agenten en een politieauto.

Lees ook: Spaanse Vox-partij eist uitzetting Marokkaanse rapper Morad

Het hele album gaat over het leven van Morad en de moeilijkheden waarmee hij geconfronteerd werd als tiener in de wijk La Florida. In "Cristales" bijvoorbeeld, praat Morad over zijn tijd in een jeugdinstelling, en in "Soledad" presenteert hij die instelling als zijn veilige toevluchtsoord. Voor het album "Reinsertado" heeft Morad samengewerkt met verschillende artiesten zoals Jul ("Se grita") en voor de eerste keer met Ninho ("Maria"), alsook met de Argentijnse Nicky Nicole ("Paz").

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team