Zoeken

Arrestatie voor moord op Marokkaan in Malaga (video)

1 juni 2021 - 12:00 - Wereld

©

Een man die verdacht wordt van het doden van een Marokkaan in Torremolinos bij Malaga, Zuid-Spanje, is door de politie gearresteerd. Het is een 24-jarige Portugese man die een geschil had met het slachtoffer.

De Marokkaan werd doorzeefd met kogels. Zijn lichaam werd op 19 april 2021 gevonden in een vrachtwagen die geparkeerd stond in de straat Madre del Buen Consejo in Torremolinos, meldt de Spaanse nationale politie in een verklaring.

Er is een onderzoek ingesteld om het motief voor de moord te achterhalen en de dader of daders te arresteren. Na het bekijken van de beelden van de bewakingscamera’s in de straat waar het slachtoffer werd geliquideerd, kon de nationale politie informatie verkrijgen over het voertuig waarmee de vermeende moordenaar de plaats van het misdrijf had verlaten. Op basis van deze informatie zette de politie haar onderzoek voort tot zij de identiteit van de verdachte had vastgesteld, alvorens hem op 24 mei te arresteren wegens moord en illegaal wapenbezit.

Volgens het onderzoek was de moord het gevolg van een zakelijk geschil. De verdachte, die van Portugese afkomst is, werd op bevel van de gerechtelijke autoriteiten in hechtenis genomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team