Zoeken

Seizoen 3 "Mocro Maffia" zeer binnenkort te zien

24 december 2020 - 16:20 - Wereld

©

Schrijver, producent en acteur Achmed Akkabi maakte via zijn Instagram-account bekend dat de hitserie Mocro Maffia van Videoland, zeer binnenkort online te zien zal zijn.

Toen de eerste intelligente lockdown in maart van start ging, begon op Videoland ook het tweede seizoen van Mocro Maffia. Door het coronavirus leek het erop dat seizoen 3 lang zou uitblijven, maar dat is dus vanaf 29 januari al te zien. De serie gaat over het gewelddadige conflict tussen drugscriminelen Jaouad (Akkabi) en zijn oud-partner Romano (Mandela Wee Wee).

Seizoen twee heeft veel losgemaakt bij de kijkers. "Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste. Na de laatste aflevering werden we overspoeld met de vraag of er een derde seizoen komt. Ik ben blij dat we nu al aan kunnen kondigen dat we die samen met Videoland gaan maken", vertelde Akkabi kort na de uitzending van de laatste aflevering van seizoen twee.

Metro schrijft dat de aankondiging voor enthousiaste reacties zorgt. Zo tweeten mensen: ’Kan niet wachten!’, ’2021 is gered’ en ’Oh yes, 2021 begint in ieder geval goed’. Waar seizoen één van Mocro Maffia zich in Nederland en België afspeelde, liet het tweede seizoen meer van de internationale omvang van de cocaïne-industrie zien. Waar het derde seizoen zich zal afspelen is nog een grote verrassing.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team