Zoeken

Uitweg voor Ziyech na mislukte transfer naar PSG?

3 februari 2023 - 10:00 - Sport

©

Het mislukken van de transfer van de Marokkaanse international Hakim Ziyech naar Paris Saint-Germain haalde woensdag het nieuws. De 29-jarige speler lijkt daarom veroordeeld tot een tweede seizoenshelft met weinig speelminuten bij Chelsea. Toch is er nog een mogelijkheid om te vertrekken.

Hoewel de winterse transferwindow in Europa is afgesloten, geldt dat niet voor Turkije, waar de transfermarkt open blijft tot 8 februari. Volgens Turkse media heeft Besiktas verregaande interesse in een huurtransfer. De Turkse club zou momenteel de tijdelijke overkomst van Ziyech onderzoeken. De Marokkaanse international zou woedend zijn over het gebrek aan doortastendheid van The Blues met betrekking tot zijn overgang naar PSG, meldt Onze Mondiale.

Lees ook: Hakim Ziyech smeekte Chelsea-eigenaar om vertrek

Volgens de Turkse journalist Gökmen Özcan heeft Besiktas verregaande interesse in een huurtransfer. Dit is goed nieuws voor de Marokkaanse middenvelder die zichzelf niet langer bij Chelsea ziet. Niet alleen zat hij vaak op de reservebank tijdens de wedstrijden van de club, maar zijn zeldzame optredens worden ook vaak bekritiseerd door de fans van de Londense club.

Lees ook: Hakim Ziyech op radar Turkse topclub

Op woensdag, de laatste dag van de winterse transferwindow, zag Hakim Ziyech zichzelf al bij PSG, samen met zijn vriend en ploegmaat Achraf Hakimi. Hij haalde de toegangstoetsen en zou bij de Parijse club in bruikleen komen. Maar op het laatste moment viel alles in het water. Chelsea heeft naar verluidt drie keer het verkeerde document opgestuurd, waardoor PSG de deal niet op tijd kon registreren. Chelsea geeft de schuld aan een computerfout, maar volgens Parijs en Ziyech was het een opzettelijke daad.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team