Zoeken

Minister gevoelig voor hartekreet Fati Jamali

5 juni 2022 - 11:30 - Cultuur

©

Minister Abdellatif Ouahbi van Justitie heeft positief gereageerd op de oproep van zangeres en actrice Fati Jamali, met betrekking tot de rechten van gescheiden moeders. Met name voor het verkrijgen van administratieve documenten voor hun kinderen.

Gescheiden vrouwen kunnen de aankondiging van positief nieuws verwachten. Fati Jamali liet weten dat ze een telefoontje had gekregen van Fatima Berkane, adviseur van de minister van Justitie. Ze vertelde haar dat minister Abdellatif Ouahbi positief had gereageerd op haar bericht op sociale media over de problemen die ze ondervond bij het verkrijgen van administratieve documenten voor haar zoon, zonder dat de vader aanwezig is, meldt Alyaoum24.

Lees ook: Fati Jamali hekelt beperkingen voor vrouwen

"Het ministerie van Justitie onderzoekt mogelijke nieuwe maatregelen om gescheiden moeders het recht toe te kennen om beslissingen te nemen voor hun kinderen en om de administratieve drempels weg te nemen voor het verkrijgen van paspoorten of andere documenten voor kinderen," voegde zij eraan toe.

Lees ook: Marokkaanse Miss Fati Jamali slachtoffer seksuele intimidatie in Tanger (video)

Fati Jamali is zeer verheugd over het feit dat haar noodkreet werd gehoord en het probleem in aanmerking werd genomen. Ze bedankte de minister en zijn adviseur.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team