Zoeken

Miljardair Richard Branson kiest voor Marokko

8 september 2021 - 12:40 - Economie

©

De Britse miljardair Richard Branson is van plan om opnieuw in Marokko te investeren. Hij bracht een bezoek aan Dakhla, een stad die bekend staat om haar toeristische troeven.

Richard Branson, Britse ondernemer en oprichter van de Virgin Group, heeft onlangs Dakhla bezocht om er de investeringsmogelijkheden te beoordelen, met name in de hotel- en kitesurfsectoren, meldt het regionale nieuwsportaal Dakhla Spot Online.

Lees ook: Miljardair Richard Branson krijgt levensles van Marokkaanse taxichauffeur

De miljardair arriveerde in Marokko met zijn privéjet. Hij maakte een kitesurfing downwinder naar de Dune Blanche, schrijft dezelfde bron. Hij kwam vanuit Marrakech naar Dakhla, waar hij in het gezelschap van zijn vrienden verschillende plaatsen bezocht in de regio Dakhla-Oued Eddahab. "Ik werd gegrepen door Dakhla en de regio en zal dan ook terugkomen om te kitesurfen en zeker ook om te investeren," zegt de baas van de Virgin Group.

Richard Branson is de eerste miljardair in de geschiedenis die een ruimtereis heeft gemaakt aan boord van zijn Virgin Galactic VSS Unity ruimtetoestel. Hij is ook eigenaar van Necker Island op de Britse Maagdeneilanden, waar hij vaak gaat kitesurfen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team