Middellandse-Zeespelen (U18) : Marokko verslaat Algerije

30 juni 2022 - 15:40 - Sport

©

Het Marokkaans voetbalelftal onder 18 jaar heeft dinsdag met 2-0 gewonnen van Algerije op de Mediterrane Spelen in Oran, Algerije. Dit is goed nieuws voor de Atlas Leeuwen, die daardoor hun kansen vergroten om zich voor de tweede ronde te plaatsen.

Met de stand van 0-0 na de eerste helft, kwamen de Marokkaanse spelers meer dan ooit gemotiveerd uit de kleedkamer en namen elke gelegenheid te baat om te scoren. Deze wilskracht bleek uiteindelijk terecht te zijn, want zij wisten de Algerijnen voor eigen publiek te verrassen.

De twee doelpunten in deze wedstrijd, die dinsdag in Oran op de tweede dag (Groep A) gespeeld werd, kwamen op naam van Othmane Boukhriss in de 47ᵉ minuut en Abdellah Raihani in de 63ᵉ minuut.

Met deze overwinning staat Marokko met 3 punten op gelijke hoogte met Algerije, dat Spanje met 1-0 versloeg, en Frankrijk, dat Marokko ook met 1-0 versloeg. Spanje, tot nu toe 0 punten, neemt het donderdag op tegen Marokko. Algerije zal tegen Frankrijk uitkomen.