Zoeken

Meriem was lerares, nu slaapt ze op een begraafplaats

29 januari 2021 - 20:00 - Marokko

©

Het leven is niet zacht geweest met Meriem, een jonge Marokkaanse afkomstig uit Khemisset. Meriem was vroeger lerares Frans. Nu is ze dakloos en brengt ze haar nachten door op een begraafplaats in Skhirat.

Meriem leeft al meer dan een jaar op straat. Ze weigert te bedelen. Ook hulp van verenigingen, die haar willen helpen haar leven opnieuw op te bouwen, blijft ze weigeren.

De jonge vrouw brengt de dag gewoonlijk door bij het station voor grote taxi’s in Skhirat. ’s Avonds keert ze terug naar de begraafplaats waar ze slaapt. Volgens Akhbarona is de mentale en fysieke gezondheid van Meriem in de afgelopen maanden sterk achteruit gegaan.

Het medium bericht dat Meriem in een school in Khemisset werkte toen ze naar Skhirat afreisde om er door een vermeende fkih te worden verzorgd. Ze was toen zwaar depressief als gevolg van het overlijden van haar man. Niemand kent haar echt in de stad. Het enige wat bekend is is dat ze een tijdje een kamer in de wijk El Fath huurde alvorens op straat te belanden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team