Zoeken

Flinke beloning voor wie vermiste windsurfer nabij Marokko terugvindt

21 mei 2023 - 11:40 - Marokko

©

De vrienden van een Tsjechische windsurfer die vorige week langs de Marokkaanse kust of bij Fuerteventura verdween, hebben besloten een grote beloning uit te loven voor wie hem kan vinden.

20.000 euro. Dat is de beloning die de vrienden van Jan Svároský, een 49-jarige Tsjechische arts en windsurfer, beloven aan wie kan helpen hem terug te vinden. Svároský verdween op 8 mei in het gebied van Risco del Paso, in de gemeente Pájara.

Lees ook: Douae Lahyaoui heeft vermiste broer teruggevonden (video)

Volgens het bericht van de vrienden van de arts op sociale media, denken ze dat Svároský mogelijk is aangespoeld aan de Afrikaanse kust, in Marokko of Mauritanië, of misschien zelfs de Canarische eilanden heeft bereikt.

Lees ook: Vermiste Sihem Belouahmia dood aangetroffen

De laatste keer dat Svároský werd gezien, droeg hij een rood shirt en een gele vest, een witte hoed en een zwarte jas. Hij verplaatste zich op een groene windsurfplank met een blauw en oranje zeil, aldus zijn vrienden. Ze vragen iedereen die informatie heeft over zijn verblijfplaats om te schrijven naar het e-mailadres lukesova@eximia.cz. Wie hem vindt moet onmiddellijk contact opnemen met de Tsjechische ambassade in Spanje.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team