Zoeken

Lichaam Marokkaanse vrouw aangetroffen in appartement in Barcelona

1 januari 2024 - 08:00 - Wereld

©

In een appartement in Barcelona is vrijdag het levenloze lichaam van een 38-jarige Marokkaanse vrouw gevonden. Het slachtoffer werd doodgestoken en zou meerdere dagen dood in de woning hebben gelegen.

De politie werd vrijdag rond 12:45 uur gealarmeerd door de huisgenote van het slachtoffer. Montse verklaarde aan EFE dat ze had geprobeerd telefonisch contact op te nemen met de Marokkaanse vrouw en meerdere keren naar haar mobiel had gebeld. Toen ze geen contact kon krijgen, besloot ze de kamer van het slachtoffer binnen te gaan, waar ze het lichaam op het bed aantrof, waarna ze de politie waarschuwde.

Lees ook: Lichaam Marokkaanse vrouw in put gevonden in Spanje

De Marokkaanse vrouw was onlangs teruggekeerd uit haar thuisland, waar ze familie had bezocht. Haar telefoon en de sleutels van de woning zijn verdwenen. Montse gaf aan dat het slachtoffer onlangs contact had met een jongeman die in Frankrijk woont, en volgens sommige buren was hij de laatste dagen samen met het slachtoffer gezien in de buurt van het appartement.

Lees ook: Lichaam jonge vrouw gevonden in waterput in Casablanca

Montse merkte geen verandering of vreemd gedrag op bij het slachtoffer, die naar verluidt tevreden was met haar werk. De zaak wordt momenteel onderzocht door va de Mossos d’Esquadra en is onderworpen aan geheimhouding.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team