Zoeken

Meer opties voor Hakim Ziyech

28 mei 2023 - 15:36 - Sport

©

Nu de zomertransferwindow over enkele weken opent, worden de geruchten over het vertrek van Hakim Ziyech bij Chelsea steeds luider. Veel Europese clubs proberen de Marokkaanse international aan te trekken. Een overzicht van het laatste nieuws over hem.

Na het mislukken van zijn transfer naar PSG afgelopen winter, gaan er nu geruchten dat Ziyech naar Italië of Turkije zal vertrekken. Volgens berichten in de Turkse pers zijn AC Milan, Inter Milan, Galatasaray en Besiktas nu in de running om hem in de zomer te contracteren. De twee Turkse clubs lijken de juiste prijs te willen betalen om hem binnen te halen.

Lees ook: Hakim Ziyech krijgt onweerstaanbaar bod

Ziyech schitterde op het WK in Qatar met het Marokkaans elftal, maar die prestatie was niet voldoende om zijn situatie bij Chelsea, waar hij vaak op de bank moet blijven zitten, te verbeteren. Afgelopen winter rondde hij bijna een transfer af naar PSG, maar een administratieve fout maakte een einde aan de hoop van de speler om naar de Franse club over te stappen. Sindsdien wacht Ziyech op de zomerse transferwindow om weer meer speeltijd te krijgen.

Lees ook: Hakim Ziyech op radar Turkse topclubs

Volgens het Turkse dagblad Fotomaç heeft vice-voorzitter Erden Timur van Galatasaray de entourage van Ziyech al benaderd. De Marokkaanse vleugelspeler zou echter meerdere opties hebben voor zijn toekomstige club, met AC Milan en Inter Milan die nog steeds geïnteresseerd zijn. Ook PSG houdt de speler nog steeds in de gaten sinds de mislukte transfer zonder het niet te missen Saoedische aanbod te vergeten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team