Zoeken

Masseur van bekende Marokkaanse voetbalclub opgepakt voor poging tot verkrachting

19 augustus 2023 - 18:00 - Sport

©

De masseur van de Marokkaanse voetbalclub Olympique Safi (OCS) werd begin deze week gearresteerd op verdenking van een poging tot verkrachting van een buitenlandse toeriste.

Volgens Assabah werd hij aangehouden door de gerechtelijke politie van Marrakech. De 53-jarige man wordt beschuldigd van een poging tot verkrachting van een 19-jarige buitenlandse toeriste die in hetzelfde hotel verbleef als hij en de clubspelers, die zich voorbereidden op hun komende wedstrijden.

Lees ook: Hoe Franse magnaat Marokkaans meisje tot slaaf maakte

De masseur zou hebben geprobeerd de toeriste met geweld naar zijn kamer te brengen om haar seksueel te misbruiken. De jonge vrouw verzette zich echter en schreeuwde om hulp, waardoor het hotelpersoneel ingreep en haar kon bevrijden. De directie van het hotel schakelde de politie in.

Eenmaal ter plaatse hoorden de onderzoekers het slachtoffer en getuigen. De beveiligingsbeelden zullen meer duidelijkheid geven over het incident. De verdachte sloeg na zijn daad op de vlucht, maar werd snel gelokaliseerd en gearresteerd.

Lees ook: Roqya in Marokko: onderzoek naar seksueel misbruik in naam van exorcisme

Er is een gerechtelijk onderzoek geopend onder toezicht van het bevoegde openbaar ministerie. De masseur van OCS is in hechtenis genomen en zal worden voorgeleid aan de procureur-generaal bij het hof van beroep in Marrakech.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team