Zoeken

Marrakech: in deze hotels gaan Marokkanen in quarantaine

17 december 2021 - 21:40 - Marokko

©

De autoriteiten van Marrakech hebben vier hotels in de stad aangewezen om Marokkanen die in het buitenland gestrand waren, op te vangen bij hun aankomst in het koninkrijk. De reizigers moeten zeven dagen in quarantaine doorbrengen, vooraleer ze naar huis mogen terugkeren.

De in het buitenland gestrande Marokkanen zullen met speciale vluchten worden gerepatrieerd. De eerste groepen werden donderdag op de luchthaven van Marrakech verwacht. Om hen in goede omstandigheden en met inachtneming van het geldende gezondheidsprotocol te kunnen opvangen, heeft het gemeentebestuur van de stad vier hotels gevorderd voor de quarantaine, schrijft Le360. Het betreft de Atlas Asni, het Golf Palmeraie hotel, de Atlas Targa en de Be Live Collection Palmeraie.

Lees ook: Marokko geeft onderdanen nog één week om terug te keren

De hotels zullen in de komende weken uitsluitend worden bezet door gerepatrieerde Marokkanen die er gedurende zeven dagen in quarantaine moeten blijven. Gedurende deze periode kunnen ze rekenen op een volledige tenlasteneming, maar ze mogen het hotel niet verlaten, noch bezoek ontvangen van hun familieleden.

Lees ook: In het buitenland gestrande Marokkanen mogen naar Marokko terugkeren

De veiligheidsdiensten hebben strikte instructies gekregen om toezicht te houden op de toegang tot de betrokken hotels, tijdens de hele duur van de quarantaine.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team