Zoeken

Marokko: hotelprijzen voor quarantaine (document)

11 juli 2021 - 12:00 - Marokko

©

Volgens de huidige regels die Marokko hanteert voor het toelaten van buitenlandse toeristen zijn reizigers die afkomstig zijn uit landen waar de verspreiding van het coronavirus niet onder controle is, verplicht om na aankomst 10 dagen in quarantaine te gaan. Hiervoor heeft de Marokkaanse overheid meer dan 50 hotels aangewezen in 17 verschillende Marokkaanse steden. Hoewel de gasten die hier moeten verblijven een vergelijkbare service kunnen verwachten is er wel een verschil in de prijzen.

Naast de verplichte quarantaine moeten reizigers die afkomstig zijn uit onveilige landen die op de B-lijst staan een negatieve PCR-test kunnen overleggen die binnen 48 uur voor de aankomst in Marokko is verkregen. Er moet vooraf een boeking worden gemaakt bij één van de hotels die zijn aangewezen door de Marokkaanse autoriteiten. De kosten voor het hotelverblijf en de reis naar de accommodatie moeten de reizigers zelf betalen.

Lees ook: Marokko geeft update over reisvoorwaarden voor passagiers

Het dagblad Challenge heeft onderstaande lijst gepubliceerd van de prijzen van de verschillende hotels die beschikbaar zijn voor de 10-daagse quarantaine.

Hotelprijzen quarantaine Marokko

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team