Zoeken

Dit zijn de repatriëringvluchten van Royal Air Maroc

18 december 2021 - 19:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Naar aanleiding van het besluit van de Marokkaanse autoriteiten om een einde te maken aan het terugkeer-mechanisme voor Marokkaanse burgers die in Marokko wonen maar het land onlangs hebben verlaten, heeft de nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc het volledige schema van haar repatriëringsvluchten tot 23 december bekendgemaakt.

Vanaf 23 december 2021 zullen er geen speciale vluchten meer worden georganiseerd om in Marokko wonende Marokkanen die in het buitenland zijn gestrand, in staat te stellen terug te keren. De betrokkenen zullen zelf voor die datum hun terugreis moeten organiseren.

Lees ook: Marokko geeft onderdanen nog één week om terug te keren

Alvorens aan te kondigen dat zij de regeling aanstaande donderdag zouden beëindigen, hebben de Marokkaanse autoriteiten maandag bij wijze van uitzondering passagiersvluchten naar het koninkrijk toegestaan vanuit Portugal, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Lees ook: Royal Air Maroc biedt beperkt aantal tickets aan

Royal Air Maroc heeft vluchten gepland vanuit Lissabon (Portugal) naar Marokko (Casablanca, Fez, Tanger, Marrakech, Agadir) van 16 tot 22 december 2021. Uit Turkije zijn er van 16 tot 22 december vluchten van Istanboel naar Marokko (Casablanca, Tanger en Marrakech). Ten slotte vliegt de luchtvaartgroep nog vanuit Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) van 18 tot 19 december 2021 naar Marokko (Fez, Agadir).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team