Zoeken

Marokko: bende vrouwen gijzelt en foltert mannen

3 juli 2019 - 15:50 - Gemeenschap

©

De politie heeft in het Marokkaanse Fez vier vrouwen gearresteerd voor het ontvoeren en gijzelen van mannen in ruil voor losgeld.

Volgens Assabah werden de slachtoffers in de val gelokt door de vier knappe vrouwen tussen de 20 en 30 jaar. Ze werden naar een appartement meegenomen en vervolgens opgesloten en zelfs gefolterd.

Het laatste slachtoffer van de bende is een getrouwde man, vader van meerdere kinderen. De bende had 10.000 dirham aan zijn familie gevraagd om hem vrij te laten. Zou de familie de politie waarschuwen, dan zou het heel slecht aflopen voor het slachtoffer.

De familie van de man kreeg zelfs video’s waarin hij werd gefolterd en vernederd. Maar de politie werd toch op de hoogte gebracht van de zaak. Een val werd opgezet om de man te bevrijden.

Naast de vier vrouwen werd ook de zoon van één van hen gearresteerd. De aanhoudingen vonden begin vorige week in de vroege ochtend plaats. Onderzoek toonde aan dat de bende meerdere slachtoffers had gemaakt. De verdachten werden in voorlopige hechtenis genomen. Het onderzoek loopt nog.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team