Zoeken

Marokko neemt deel aan toerismebeurs Tel-Aviv

7 maart 2021 - 18:40 - Marokko

©

Marokko zal op 15 en 16 juni 2021 deelnemen aan de Internationale beurs voor Toerisme (IMTM) in Tel Aviv. De jaarlijkse beurs brengt honderden professionals uit de toerismesector samen in het Midden-Oosten.

Naast Marokko zullen ook professionals uit de reisindustrie uit Dubai, de Verenigde Arabische Emiraten, Oezbekistan, Slovenië, Portugal, de Filipijnen, Cyprus, Tsjechië en andere landen deelnemen aan de 27e editie van de toerismebeurs.

In totaal worden dit jaar 1870 exposanten uit 57 verschillende landen verwacht. De virtuele tentoonstelling ging van start op 1 maart en loopt tot 16 juni.

De deelname van Marokko aan de beurs volgt de op de recente normalisatie van de betrekkingen van het koninkrijk en Israël. Nadia Fettah Alaoui, Marokkaanse minister van Toerisme, heeft in de afgelopen weken herhaaldelijk telefonisch contact gehad met haar Israëlische ambtsgenoot hierover.

Marokko en Israël hebben op 21 januari een overeenkomst gesloten voor de opening van directe luchtverbindingen tussen de twee landen vanaf deze zomer. Marokko rekent op Israëlische toeristen om de sector nieuw leven in te blazen na de gezondheidscrisis.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team