Zoeken

Marokko: nieuwe ontwikkelingen in overspelschandaal actrice

16 juli 2019 - 13:20 - Cultuur

©

Najat El Ouafi werd een tiental dagen geleden met haar minnaar in een appartement in Casablanca betrapt en gearresteerd. De actrice verscheen eind vorige week voor de rechter.

El Ouafi en haar vermeende minnaar, de Marokkaanse filmmaker Saïd Khalaf, hielden voor de rechter vol dat ze enkel om professionele redenen samen in het appartement waren. In de verklaringen van El Ouafi en Khalaf zijn geen tegenstrijdigheden. Beiden hebben dezelfde versie, ze waren samen om te werken, niets anders.

De man van Najat El Ouafi, met wie ze twee jaar geleden trouwde, is nog in de Verenigde Staten. Het koppel vestigde zich er na hun huwelijk. Najat El Ouafi was in Marokko om aan een nieuw project te werken.

Haar man kreeg echter argwaan en besloot haar te laten volgen en te bewijzen dat ze vreemdging. Dat deed hij dankzij de hulp van een vriend in Marokko. Die maakte in het geheim een zestigtal foto’s van de actrice en de filmmaker die hun buitenechtelijke relatie zouden bewijzen.

Het parket heeft aan de gerechtelijke politie gevraagd om de zaak verder te onderzoeken. Er zouden te weinig bewijzen zijn van een overspelige relatie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team